IPL Laser Ontharen Venlo

IPL Laser Ontharen Venlo: Expert in veilige, effectieve haarverwijdering voor elk huidtype. Jouw schoonheid, onze expertise

Extra korting voor vaste klanten

Bent u al eerder bij ons geweest, dan krijgt u op de vervolgbehandeling 10% korting van ons cadeau! 🎁

Voordelen van Laseren

 

  • Geschikt voor mannen en vrouwen. Minderjarige mits deze de verwachte lichaamslengte is bereikt en/of bij een regelmatige cyclus.
  • Korte behandeling.
  • Definitief / duurzaam af van ongewenste haren.
  • De behandeling geeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is. Dus 2 weken voor behandeling niet in de zon of onder de zonnebank.
  • De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden. Scheren mag wel.
  • De behandeling is 100% veilig, (vrijwel) pijnloos en zonder complicaties. Na 5-7 weken volgt pas een volgende behandeling.
  • Huidverbetering wéér een GLADDE huid.

Welkom op onze website

IPL OntharingsSalon Jolanda de ontharingsspecialiste gevestigd in Venlo. Sinds 2003 een begrip in Venlo en omgeving.
Al 15 jaar gespecialiseerd in Ipl/laser ontharen en huidverbetering bij vrouwen, mannen en minderjarige, elk huidtype is de revue gepasseerd.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop.
Door onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel elke haargroei op de juiste manier veilig en doeltreffend behandelen, mocht er des al niet te min van onze kant enige aanleiding zijn om niet te behandelen word er geen behandeling gegeven.
Denk aan: zonnebank, zon vakantie, zwangerschap,medicatie, grote moedervlekken en bij een afwijkende huid.

Wij werken uitsluitend met veilige gekeurde apparatuur en uitsluitend op afspraak. ivm persoonlijke aandacht, kwaliteit, veiligheid en hygiene.

Laatste Nieuws 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

🌙 Ramadan Mubarak🌙​​​​​​​​​​​​​​​​​​Namens Ipl/laser OntharingsSalon Jolanda wil ik iedereen een vreugdevolle en gezegende Ramadan toewensen! En dat deze maand gevuld mag zijn met liefde, vrede en spirituele.
Ramadan Mubarak!

#www.iplontharenvenlo.nl.
... Bekijk meerBekijk minder

17 uren geleden

🌙 Ramadan Mubarak🌙​​​​​​​​​​​​​​​​​​Namens Ipl/laser OntharingsSalon Jolanda wil ik iedereen een vreugdevolle en gezegende Ramadan toewensen! En  dat deze  maand gevuld mag zijn met liefde, vrede en spirituele.
Ramadan Mubarak!#www.iplontharenvenlo.nl.
Je huid checken op verdachte plekjes.

Je huid checken op verdachte plekjes.

Je huid checken op verdachte plekjes. We zijn veel te laks met het controleren van onze moedervlekken, maar hoe moet je goed controleren? Als je goed wilt controleren let je op de volgende punten: 1. Kijk of er nieuwe moedervlekken ontstaan. 2. Kijk of moedervlekken...

Lees meer
Weg met ongewenste haargroei!

Weg met ongewenste haargroei!

IPL ontharen Venlo - Ontharingssalon Jolanda Definitieve / duurzame ontharing voor vrouwen en mannen! Weg met ongewenste haargroei! Heeft u ook zo'n last van ongewenste haargroei en bent u het beu om telkens te moeten scheren, harsen of waxen? Wilt u zich in de zomer...

Lees meer
Definitieve / duurzame ontharing!

Definitieve / duurzame ontharing!

Definitieve / duurzame ontharing! Er is een behandeling voor het verwijderen van overbeharing: met flitslicht (een sterke puls bestaande uit een gefilterd lichtspectrum)! Deze methode is veilig, (vrijwel) pijnloos, snel en zonder complicaties. Het werkt zo: de puls...

Lees meer

 

Contact

Gebroeders Wienerstraat 15
5913XN Venlo
06-51656451

 


Instagram Pagina